Laguna Residence - Luxury by the lake


  Contact : +40 722 744 919

Vanzari apartamente

Vanzari apartamente

Vanzari apartamente

Radu Ionescu, un inginer român ple­­cat de aproape 30 de ani în Elveţia, a preluat în toamna anu­lui trecut, alături de alţi antre­pre­nori locali din industria con­struc­ţi­ilor, proiectul Laguna Residence, un ansam­blu rezidenţial din nordul Bucureştiului la care lucrările au fost blocate în urmă cu trei ani.

Vanzari apartamente

Situat pe malul lacului Tei, în apropierea zonelor de birouri Pipera şi Barbu Văcărescu, Laguna Residence este un proiect iniţiat de gru­­purile spaniole GEA 21 şi Prasa în 2007, îna­inte de venirea crizei, când preţurile de vân­zare ale celor 268 de apartamente prevăzute în prima fază erau de peste 2.000 de euro/mp.

Vanzari apartamente

Spaniolii au reuşit să atragă câteva zeci de cumpărători în cadrul proiectului şi au obţinut o finanţare de peste 10 mil. euro de la banca spaniolă Caixa, dar cu toate acestea, firma care gestiona dezvoltarea ansamblului rezidenţial – GEA International Development – a intrat în 2012 în insolvenţă.

Vanzari apartamente

Radu Ionescu, un inginer constructor de 53 de ani stabilit din 1987 în Elveţia, la Lausanne, spu­ne că legătura sa cu România a fost mereu una sufletească şi când s-a ivit ocazia de a in­ves­ti în proiectul Laguna nu a stat pe gânduri.  „Din pri­ma clipă m-am putut imagina locuind şi lu­crând aici, atunci când vin la Bucureşti în cadrul activităţilor mele de expert tehnic în arbitraje internaţionale“, a precizat pentru ZF Radu Ionescu, care deţine o par­ti­cipaţie de 28% în cadrul Laguna Resi­dence. El spu­ne că proiectul a fost adus „pe calea cea bu­nă“ cu aju­torul consultanţilor de la KPMG şi a altor specialişti.

Partenerii Laguna Residence – Vanzari apartamente:

 • ”Sa formezi o echipa este doar inceputul, sa ramai impreuna este progresul, sa lucrezi impreuna este succesul”
  • – PINUM pentru finisaje;
  • HIDROTOP pentru lucrari de izolare hidrologica si termica;
  • ROMSTAL pentru instalatii sanitare;
  • MEGA IMAGE;
  • KIWI FINANCE pentru solutii de finantare;
  • MOBEXPERT pentru solutii moderne de mobilare;
  • NEOLAND pentru vanzari apartamente.

Vanzari apartamente

Lasă un răspuns