Laguna Residence - Luxury by the lake


  Contact : +40 722 744 919

Apartamente de vanzare

LUXUL ACCESIBIL – Apartamente de vanzare

Apartamente de vanzare

Designul apartamentelor este studiat pentru a indeplini cele mai pretentioase gusturi : 80% din apartamente au vedere la lac, iar sistemul de constructie de tip terasat (meditarenean) permite ca inca de la etajul 5 sa existe penthouse-uri cu terase de 100 mp.

Apartamentele au suprafete generoase cu suprafete construite incepand de la 100 mp pentru cele cu 2 camere. Apartamentele tip penthouse sunt spectaculoase, cu terase mari si ofera o priveliste minunata asupra lacului. Ansamblul LAGUNA RESIDENCE este un proiect rezidential de lux reprezentativ pentru Bucuresti, care va deveni un adevarat reper ca importanta, frumusete si exclusivitate.

Totodata, ansamblul LAGUNA RESIDENCE mai poate fi descris ca “LUXUL ACCESIBIL” datorita preturilor competitive respectv incepand de la 1100 Euro/mp construit.

FAZE PROIECT – Apartamente de vanzare

LAGUNA RESIDENCE este un ansamblu rezidential executat in 2 faze:

  • Faza 1 – FINALIZATA
  • Faza 2 – DEMARATA (finalizare NOIEMBRIE 2018)

Apartamentele din faza a 2-a de constructie pot fi rezervate chiar acum si personalizate dupa preferinta dumneavoastra!

Apartamente de vanzare pornesc de la 2 camere, ajungand pana la 4-5 camere, existand, de asemenea, si apartamente de vanzare tip penthouse. Laguna Residence este unul dintre cele mai bune proiecte din Bucuresti atat prin prisma localizarii – in zona de nord a orasului, pe malul lacului Tei, cu statii de metrou la doar 500 de metri distanta, cu aproape 25 000 mp de spatii verzi imprejur si panorama deosebita catre lac si oras,cat si a calitatilor constructiei (compartimentare, finisaje, facilitati). Proiectul beneficiaza de doua piscine (destinate exclusiv proprietarilor), multiple zone de relaxare, spatii de joaca pentru copii, gradina si alei de promenada pe malul lacului.

Apartamente de vanzare