Laguna Residence - Luxury by the lake


  Contact : +40 722 744 919

Finisaje – Apartamente de lux Bucuresti

Tamplarii

Apartamente de lux Bucuresti – Ferestre SALAMANDER bluEvolution cu 3 foi de sticla

Sistemul BluEvolution reprezinta la momentul actual cea mai avansata tehnologie disponibila pe plan mondial in domeniul tamplariei din PVC, o noua clasa de profile, conceputa avand ca obiectiv coeficientul de transfer termic al ferestrei in intregime, iar cele trei garnituri de etansare (geam tripan) influenteaza crucial performantele tehnice.

Ferestrele complexului Laguna Residence sunt o parte reprezentativa a constructiei. Acestea asigura mai mult decat o izolare termica si fonica, mentinand un echilibru intre izolare si comunicare cu exteriorul. Tamplaria din complexul Laguna Residence a fost aleasa special in 2 culori, gri antracit la exterior si alb la interior. Tamplaria de culoarea gri antracit la exterior, completeaza prin design arhitectura exterioara a cladirilor, iar la interior, albul completeaza cu arhitectura apartamentlor si ofera claritate spatiului.

SALAMANDER – Producator german de tamplarie din PVC al carui succes a fost generat de atingerea celor mai inalte standarde de calitate prin dezvoltarea si implementarea celor mai noi tehnologii

Apartamente de lux Bucuresti

Usa blindata PINUM – clasa 2 de siguranta cu 6 puncte de inchidere
Usa blindata Pinum a fost alegerea pentru apartamentele din complexul Laguna Residence. S-au ales usile de exterior din clasa 2 de siguranta, cu 6 puncte de inchidere.

Usi de interior PINUM Innova
Gama Innova NT/TT este o linie moderna de usi melaminate de inalta calitate. Usile au structura celulara, intaritura de lemn la incuietoare si balamale, finisaj CPL. Tocul standard este de 8,5 cm sau 11 cm cu intaritura din placaj la balamale. Pervazul este din mdf, finisat cu CPL si poate fi tondo (rotunjit) sau drept. Usile Innova pot fi executate in nuante precum: Stejar Sbiancato, Wenghe, Nuc National sau Alb.

PINUM reprezinta cel mai mare producator de usi din Romania, garantul calitatii produselor livrate si serviciilor prestate.

Termice

Apartamente de lux Bucuresti – Aparate de aer conditionat Hyundai Inverter

Solutiile de climatizare Hyundai Inverter sunt produse sa functioneze la capacitate maxime, astfel incat chiar si la temperaturi extreme ale mediului exterior, de la -25 C la +46 C. Aparatele de aer conditionat marca Hyundai  aduc un aport important in mentinerea unui confort cat mai inalt din punct de vedere acustic, al minimizarii zgomotului, beneficiind de tehnologie de ultima generatie , ce scade semnificativ consumul de energie electrica.

Aparatele de aer conditionat Hyundai Inverter utilizeaza filtre cu nano-particule de platina, ce permit neutralizarea bacteriilor, a virusilor si a mirosurilor nedorite. Designul aparatelor este unul modern, fiind in concordanta cu fiabilitatea, siguranta si eficienta echipamentelor de climatizare Hyundai Inverter.

Hyundai producator de echipamente de climatizare, ce are o experienta dovedita in cercetarea, proiectarea si dezvoltarea de noi tehnologii in demeniul aparatelor de aer conditionat, aducand in beneficiul clientilor sai o tehnologie de varf si produse de o calitate deosebita.

Apartamente de lux Bucuresti – Centrala murala pe gaz Vaillant ecoTEC pure 24 kW

Pentru eficientizarea costurilor de incalzire Ansamblul Laguna Residence a ales ca fiecare apartament sa fie independent in gestionarea costurilor cu incalzirea si apa calda de consum.

Centrala Vaillant ecoTEC pure ofera  confort crescut de apa calda menajera, schimbator in placi, autodiagnoza, digitala, functie Eco/Confort apa calda.

Apartamente de lux Bucuresti – Radiatoare PURMO – Radiatoarele PURMO sunt de ultima generatie, cu o constructie interioara ce faciliteaza o putere de incalzire crescuta. Radiatoarele Purmo C/CV 22 presupun placa cu elemente de convective si valve termostatica inclusa, cu carcase laterale adaugate si suprafata superioara acoperita cu un capac de tip gratar.

PURMO – Lider de piata in productia de radiatoare cu parametrii de inalta calitate

Placi Ceramice

Apartamente de lux Bucuresti – Gresie si faianta
Ansamblul Laguna Residence va ofera posibilitatea sa va personalizati apartamentele punandu-va la dispozitie o gama variata de finisaje ceramice de la producatorii de top din Italia –  Marazzi.

Apartamente de lux Bucuresti – MARAZZI – unul dintre principalii producatori de gresie si faianta din lume originar din Italia, cu peste 80 ani de experienta, va fi disponibil intr-o gama variata de culori si dimensiuni.

Pardoseli

Apartamente de lux Bucuresti – Parchet SWISS KRONO – GERMANIA– Pentru confortul dumneavoastra, Laguna Residence va ofera posibilitatea sa va personalizati apartamentele alegand din multiple nuante disponibile de parchet sau alte finisaje de pardoseala.

SWISS KRONO – GERMANIA – este unul dintre cei mai importanti  producatori / distribuitori  de podele, imbunatatind continuu produsele pe care le adreseaza clientilor si oferind solutii ecologice si durabile pentru a spori confortul.

Armaturi

Baterii ROCA pentru lavoar, dus si cada

Apartamente de lux Bucuresti – Colectia DEBBA – Baterii lavoar, dus si cada, cu aerator, ventil si racorduri flexibile ce sunt realizate intr-un design contemporan. Aceasta este o colectie de baterii ale caror linii simple, le transforma in accesoriile adecvate pentru orice tip de spatiu. Aceasta serie face parte din colectiile de baterii inovatoare ale Roca, pentru a oferi un confort maxim si un consum minim de apa si energie. Detalii »

Apartamente de lux Bucuresti

O alta optiune este colectia VICTORIA, avand ca particularitate curbe elegante si traditionale intro colectie extensiva de piese care combina simplitatea cu versatilitatea, oferind solutii testate pentru comoditate. Detalii »

Sanitare

Apartamente de lux Bucuresti – Obiecte sanitare ROCA

Salile de baie din ansamblul Laguna Residence au suprafete generoase ce pot fi personalizate dupa preferinta dumneavoastra cu obiecte sanitare ROCA.

Cada Tazia dreptunghiulara din acril 170x70cm – Design simplu si adaptabil care se va potrivi perfect oricarui spatiu si oricarui stil de viata. Pentru cei care apreciaza simplitatea si funcionalitatea.

Cada Nolah dreptunghiulara din acril 170x70cm – Forme dreptunghiulare simple, adecvate tuturor camerelor de baie. Nolah este o soluie extrem de eleganta care se potrivete tuturor gusturilor si care conduce intotdeauna la obtinerea rezultatelor perfecte.

In apartamentele din Laguna Residence se poate opta ca finisajul pardoselii din sala de baie sa poata servi drept platforma a dusului, prin utilizarea rigolelor din inox pentru preluarea si scurgerea apei. Aceasta solutie va este oferita ca alternativa cazilor de dus prefabricate si face ca locuinta dumneavoastra sa poarte o amprenta personala.

Apartamente de lux Bucuresti