Laguna Residence - Luxury by the lake


  Contact : +40 722 744 919

Apartamente 3 camere Bucuresti

Apartamente 3 camere Bucuresti

Apartamente 3 camere Bucuresti

Laguna Residence – Apartamente 3 camere Bucuresti

Este un ansamblu rezidential situat pe malului lacului Tei, ce cuprinde un numar de 504 apartamente de lux dispuse in 18 cladiri amplasate intr-un sistem terasat de tip mediteranean ce permite accesul la o priveliste deosebita din aproape orice apartament.

Laguna Residence este unul dintre cele mai bune proiecte din Bucuresti atat prin prisma localizarii – in zona de nord a orasului, pe malul lacului Tei, cu statii de metrou la doar 500 de metri distanta, cu aproape 25 000 mp de spatii verzi imprejur si panorama deosebita catre lac si oras – cat si a calitatilor constructiei (compartimentare, finisaje, facilitati).

Apartamente 3 camere Bucuresti – Descriere locuinta:

Modelul de apartamente de 3 camere Bucuresti, 85 mp utili, se află în ansamblul rezidențial Laguna Residence, din București, zona Floreasca.

Apartamente 3 camere Bucuresti se predau complet finisate și dispun de dotări moderne. Locuințele sunt disponibile la etajul 1.

Apartamente 3 camere Bucuresti – Facilitati in vecinatatea ansamblului rezidential:

Promenada Mall

Zona de business Pipera

Baze sportive și de agrement (Pescariu Sports & SPA; Club Moving)

Zona de cluburi și restaurante Floreasca

Parcul Verdi

Alte informatii despre ansamblul rezidential:

Ansamblul rezidențial Laguna Residence se află în zona Floreasca, pe malul lacului și cuprinde 268 apartamente. Complexul este amplasat în proximitatea tuturor facilităților de top din Floreasca, precum Promenada Mall, zonă de cluburi și restaurante, spații verzi (Parcul Verdi), baze sportive și de agrement (Pescariu Sports & SPA; Club Moving) etc…

Locație: Intrarea Chefalului, Nr. 11-13, Sector 2, București

Apartamente 3 camere Bucuresti – Prezentare Proiect

Apartamentele pornesc de la 2 camere, ajungand pana la 4-5 camere, existand, de asemenea, si apartamente de tip penthouse. Laguna Residence este unul dintre cele mai bune proiecte din Bucuresti atat prin prisma localizarii – in zona de nord a orasului, pe malul lacului Tei, cu statii de metrou la doar 500 de metri distanta, cu aproape 25 000 mp de spatii verzi imprejur si panorama deosebita catre lac si oras,cat si a calitatilor constructiei (compartimentare, finisaje, facilitati). – Apartamente 3 camere Bucuresti – La parterul blocului B1 va fi amenajata o piscina acoperita cu vedere spre lac, iar la parterul blocului D o sala de fitness cu aparatura de ultima generatie. In acelasi timp, la parterul altor blocuri din ansamblu vor fi amenajate un spatiu de joaca pentru copii si, respectiv, o sala polivalenta pentru evenimente.

Apartamente 3 camere Bucuresti

Lasă un răspuns