Laguna Residence - Luxury by the lake


  Contact : +40 722 744 919

Locuința perfectă? – complex rezidential Laguna Bucuresti

Locuința perfectă? – complex rezidential Laguna Bucuresti

Complex rezidential Laguna Bucuresti

Locuința aleasă, cel mai adesea, caracterizează indubitabil personalitatea proprietarului. Complex rezidential Laguna Bucuresti și-a propus să ofere locuințe acelor proprietari exclusiviști, care doresc să se identifice cu ei înșiși prin prisma propriei case.

Știm că nu e ușor să găsești locuința perfectă, dar în complex rezidential Laguna Bucuresti te vei bucura, cu siguranță, de spațiul de care aveai atâta nevoie. Te asigurăm că este resursa cuprinzătoare cu toate planurile unității de apartamente, într-o locație exclusivistă și, cu siguranță, convenabilă raport calitate-preț.

Ce avantaje ai alegând complex rezidential Laguna Bucuresti ?

Facilități moderne, locația mirifică pe malul lacului Tei, acces la mijloacele de transport și bulevardele moderne, zonă liniștită și extrem de curate și îngrijită, securitate, baze de agrement sportive, piesaj mirobolant, sunt doar câteva din avantajele alegerii unei locuințe în complex rezidential Laguna Bucuresti.

Design și arhitectură modernă, palete de culori incandescente și o oază de liniște perfectă – gândit special pentru toate momentele din zi, dar mai ales pentru acele clipe de savoare, când îți bei cafeaua pe terasa poziționată spre răsărit.

Complex rezidential Laguna Bucuresti este un ansamblu de 268 de apartamente din centrul capitalei. Într-o locație de invidiat, are acces rapid la cele mai râvnite cluburi de noapte, la zone de afaceri din nordul Bucureștiului dar și acces la o sumedenie de facilități sportive și de agrement.

Complex rezidential Laguna Bucuresti

Pentru o siguranță deplină și bunuri protejate, parcările sunt subterane, cu acces doar pe bază de cartel sunt destinate proprietarilor de apartamente, la suprafață fiind doar parcări destinate vizitatorilor. Și asta nu e tot – complex rezidential Laguna Bucuresti va dispune inclusiv de o barieră de acces din zona lacului și, desigur, sistem de supraveghere 27/7.

Nu în ultimul rând, partenerii de afaceri, de la finisaje, instalații sanitare, până șa soluții modern de mobilare, ne-au sprijit pentru realizarea unui proiect complex, unic și somptuos.

Indiferent că îți dorești un apartament cu 2 camere, unde vei beneficia de nu mai puțin de 100 de mp, sau un penthouse cu 300 de mp, complex rezidential Laguna Bucuresti este luxul pe care ți-l poți permite, datorită costurilor extrem de accesibile.

Vei aici  întreaga ofertă pentru complex rezidential Laguna Bucuresti și achiziționează casa visurilor.

Lasă un răspuns