Laguna Residence - Luxury by the lake


  Contact : +40 722 744 919

Apartamente de vanzare in Bucuresti

Apartamente de vanzare in Bucuresti

Apartamente de vanzare in Bucuresti

Apartamente de vanzare in Bucuresti de 4 camere situat in LAGUNA RESIDENCE, ansamblul rezidential de lux unic si reprezentativ pentru Bucuresti, care va deveni un adevarat reper ca importanta, frumusete si exclusivitate pentru orice alt proiect actual sau viitor.

Apartamente de vanzare in Bucuresti Laguna Residence sunt situate in partea de nord a Bucurestiului, chiar pe malul lacului Tei, apartamentele de la etajele superioare avand o panorama deosebita asupra lacului Tei. Accesul se face din bulevardul Barbu Vacarescu, prin Soseaua Fabrica de Glucoza. Laguna Residence a fost construit pe un teren in suprafata de peste 25.000 mp, are o arie totala desfasurata de 53.000 mp si este alcatuit din 7 cladiri cu regim de inaltime S+P+3E, S+P+7E si S+P+8E in sistem terasat si forma de U deschis catre lac. Apartamente de vanzare in Bucuresti. Sunt in total 268 de apartamente: 36 apartamente cu 2 camere; 132 apartamente cu 3 camere; 96 apartamente cu 4 camere; 4 apartamente cu 5 camere. De asemenea, au fost prevazute si 444 locuri de parcare din care aproximativ 400 in subteran (pentru rezidenti – accesate pe baza de cartela) iar restul la suprafata, pentru vizitatori.

Amplasat direct pe malul Lacului Tei, ansamblul de 268 apartamente de vanzare in Bucuresti beneficieaza de toate avantajele conferite de locatia sa exclusivista: este situat in centrul Capitalei in zona Barbu Vacarescu, una din cele mai luxoase si dorite zone pentru locuit, are vedere directa la Lacul Tei, se acceseaza toate punctele de mare interes din Nord.

Sistemul de constructie de tip terasat permite ca inca de la etajul 5 sa existe penthouse-uri cu terase de 100 mp.

Rezidentii ansamblului LAGUNA vor beneficia in exclusivitate de urmatoarele facilitati: alei de promenada la lac si parc privat de 5.000mp ! Pe malul lacului, piscina, numeroase spatii verzi si gradini in interiorul complexului, alei pietonale, loc de joaca pentru copii, acces securizat. Apartamente de vanzare in Bucuresti.

Suprafata construita: 135 mp

Pret apartament 4 camere: de la 162.992 E +TVA

Parcare: de la 10.000E+TVA

DIRECT DEZVOLTATOR !!! COMISION ZERO!!! 120 APARTAMENTE DEJA VANDUTE!!!

Apartamente de vanzare in Bucuresti

Lasă un răspuns