Laguna Residence - Luxury by the lake


  Contact : +40 722 744 919

Apartament 2 camere Bucuresti

Apartament 2 camere Bucuresti

Apartament 2 camere Bucuresti

Apartament 2 camere Bucuresti de vanzare in ansamblul rezidential Laguna Residence, confort lux, decomandat, etaj 5/8, suprafata 79 mp (70 mp utili + balcon cu suprafata de 9 mp), an constructie 2015. Acest apartament 2 camere Bucuresti este dotat cu centrala termica proprie pe gaz PROTHERM 24kw si aparat de aer conditionat MITSUBISHI Inverter. Are ferestre cu geam termopan SALAMANDER cu 3 foi de sticla, parchet, gresie, faianta, usa metalica si unsi de interior Pinum. Alte facilitati: apometre, contor gaz.Apartament 2 camere Bucuresti din ansamblul Laguna Residence, amplasat in zona de nord a Bucurestiului, pe malul lacului Tei, este o dezvoltare rezidentiala impresionanta construita pe un teren in suprafata de 25.000 mp, cuprinzand 268 de apartamente, 4.800 mp de spatii cu functiuni comerciale si servicii si peste 10.000 mp de spatii verzi, spatii de agrement si relaxare. Unicitatea ansamblului Laguna Residence este data de spatiile de agrement si relaxare, piscina, sala de fitness, loc de joaca pentru copii, cafenea pe malul lacului, suprafete impresionante de spatii verzi si alei de promenada pe malul lacului, elementele de care se bucura locuitorii acestui complex rezidential. Apartament 2 camere Bucuresti.

Va prezentam un apartament cu 2 camere in zona Floreasca – Lacul Tei, situat intr-un imobil nou, situat intr-o zona exclusivista cu acces catre lac pentru promenada. Apartamentul situat la etajul 5/7, are o suprafata totala construita de 99 mp, an constructie 2015. Este dotat cu centrala termica. Are ferestre cu geam termopan, parchet, gresie, faianta, usa metalica. Alte facilitati: apometre, contor gaz. Pentru mai multe detalii va stam la dispozitie.

Laguna Natura Residence – Apartamente de vanzare Lacul Tei, sector 2, Bucuresti – Apartament 2 camere Bucuresti

Apartament 2 camere Bucuresti – Date tehnice Constructie:

– Acces usor si rapid catre centrul orasului datorita soselelor Pipera si Petricani, care leaga zona de nord-est cu centrul

– Statii de metrou (Piera, Aurel Vlaicu), autobuz (167, 282) si tramvai (5, 16) in apropierea ansamblului

– Restaurante, zone comerciale si de agrement in imprejurimi: Billa, Kaufland, Club Bamboo, etc.

– Sala de fitness amenajata la parterul blocului D

– Piscina cu vedere spre lac amenajata la parterul blocului B1

– Sala de joaca pentru copii amenajata la parterul blocului C1

– Terase spatioase si ferestre mari

– Finisaje de lux care includ cada cu hidromasaj, sistem centralizat de aer conditionat, etc.

– Aer curat

– Spatii verzi

Apartament 2 camere Bucuresti

Lasă un răspuns