Laguna Residence - Luxury by the lake


  Contact : +40 (766) 753 555

Media

Functionalitate si acces la Laguna Residence

Laguna Residence este cel mai avantajos complex rezidențial din București, datorită unificității, a amplasării și a designului conceput. Securitatea, siguranța si confortul locuitorilor va fi pe primul loc în cadrul acestui complex.

Pentru acces la Laguna Residence se folosesc cartele magnetice pentru fiecare proprietar și bariera de acces pentru zona lacului, puncte de pază și sistem de supraveghere video al ansamblului. Întregul ansamblu laguna residence are un design somptuos iar sistemul de construcție de tip terasat permite ca încă de la etajul 5 să existe penthouse-uri cu terase de 100 mp.

Complexul Laguna Residence este format dintr-un număr total de 268 de locuințe. ca servicii oferite în cadrul complexului Laruna residence, există spatii amenajate la parterul ansamblului pentru a satisface o gama variată de necesități ale locuitorilor ansamblului.

Din punctul de vedere al comerțului, există dpuă unități amplasate special în incinta complexului Laguna Residence – o cafenea și un magazin. De asemenea, sunt amenajate spații speciale de agremene, destinate utilizării locatarilor.

Liniștea și priveliștea mirifică sunt punctele forte ale complexului Laguna Residence – lacul Tei, spațiile verzi amenajate și aleile de promenadă creează spațiul perfect pentru o oază de relaxare direct la tine acasă.

Accesul în ansamblul Laguna Residence se realizează din Intrarea Chefalului prin trei puncte, o intrare principală pietonală și două intrări  carosabile în parcarea subterană, special amenajată. Pentru un bun management și confort sportit, am creat 444 de locuri de parcare, din  care 395 sunt la subsol și 50 dintre acestea sunt la suprafață. Nu trebuie să-ți faci griji cu privire la locul unde-ți vei parca mașina, pentu că va fi tot timpul în siguranță, pe locul asigurat.

Pentru a evita poluarea fonică, am creat alei pietonale în cadrul complexului Laguna residence, astfel încât să nu fie bulversată liniștea și confortul vecinilor.

Dacă nu te-am convins, te așteptăm șă ne vizitezi. Dacă îți dorești confort, siguranță, o oază de liniște la tine acasă, achiziționeză un apartament de lux sau un penthouse în cadrul complexului Laguna Residence Bucuresti.

Continuare

Cum ar fi să locuiești într-un penthouse Bucuresti

Cum ar fi să locuiești într-un penthouse Bucuresti? Alegerea unei locuințe pentru tine și familia ta poate fi una dintre marile provocări și decizii ale vieții. Fiecare imobil are avantajul sau dezavantajul său, însă majoritatea noilor proprietari se grăbesc să ia decizii pripite.

Dacă ești una din persoanele căruia întodeauna i-au plăcut apartamentele mai mult decât casele, dar niciodată nu a fost mulțumit de spațiu, un penthouse Bucuresti în ansamblul Laguna Residence este alegerea ideală. Aici, varietatea de opțiuni este mare, de la penthouse Bucuresti cu 3 camere, până la penthouse Bucuresti cu 4 camere, în blocuri diferite.

Cu certitudine un penthouse Bucuresti oferă o priveliște mirifică, unică asupra orașului, așa cum un un apartament nu are. Spre deosebire de apartamente sau case, cu ajutorul unui penthouse Bucuresti ai plăcerea de a savura cafeaua sau paharul de vin în propria oază de liniște deasupra orașului, având la orizont adevărate peisaje pitorești.

Câtă lume ar alege un penthouse Bucuresti doar pentru spectacolul priveliștii, în detrimentul unei case sau al unui apartament? Un al mare avantaj al unui penthouse Bucuresti din complexul Laguna, este spațiul, cu oportunitatea de a-ți dezlănțui creativitatea în amenajare și decorare.

Un penthouse Bucuresti din complex Laguna Residence dispune de terasă imensă, o modalitate perfectă de a profita de spațiul din exterior, sau ideal penru a crea un spațiu cu activități de relaxare.

Pacea și liniștea sunt un alt avantaj al unui penthouse Bucuresti, situat în mojlocul orașului, pe malul parcului Tei. Un refugiu perfect de liniște și pace, deoarece zgomotul străzii este prea departe pentru a-și face simțită prezența. De asemenea, datorită înălțimii, locuirea într-un penthouse Bucuresti te ajută să te bucuri de mai multă lumină naturală.

Așadar, dacă dorești să vezi cum ar fi să locuiești într-un penthouse Bucuresti, contactează experții noștri în imobiliare de la Laguna Residence pentru a putea vizualiza spațiul. Ești gata să te bucuri de un nou stil de viață într-un penthouse Bucuresti?

 

Continuare

Avantajele unui apartament de lux Bucuresti

Achiziția unui apartament de lux Bucuresti oferă un sentiment de libertate și bucurie, pe care, de obicei, n-o regăsești la nicio altă achiziție de teren sau proprietate.

Cei care locuiesc într-un apartament de lux Bucuresti pot confirma faptul că ideea unei locuințe mobilate, perfect aranjate și poziționate în centrul capitalei, au stil de viață exclusivist, dar în același timp fără problema costurilor de întreținere. Acest lucru se datorează faptului ca un apartament de lux Bucuresti din cadrul complexului Laguna Residence este construit din materiale de cea mai bună calitate, astfel că nu există risc de reparații sau probleme de defecțiuni.

Care sunt avantajele achiziției unui apartament de lux Bucuresti în complexul Laguna Residence:

O viață opulentă, dar fără agitație

Cele mai multe probleme pe care le au viitorii proprietari este că achiziționează un aparatament de lux Bucuresti în zone aglomerate sau agitate. Laguna Residence oferă confortul fonic de care ai nevoie. Cei 12 mii de metri de spațiu verde și malul lacului Tei la nord, te vor depărta de aglomerația și agitația capitalei.

Acces la multiple facilități prin achiziția unui apartament de lux Bucuresti

Majoritatea proprietarilor de locuințe parchează pe trotuare sau unde găsesc un loc disponibil, sau se deplasează zeci de kilometri pentru a ajunge în parc, la o sală de fitness sau la un magazin pentru cumpărături. În complexul laguna Residence fiecare apartament dispunde de loc de parcare subteran, cumpărături din zona comercială special amenajată sau acces la sala de fitness din interiorul complexului.

Confort și confidentialitate

Fiecare apartament de lux Bucuresti este foarte bine izolat fonic, cu materiale de clasă superioară, astfel că vei avea parte de liniștea sau gălăgia pe care ți-o dorești în propria locuință. De asemenea, poți fi primitor cu vecinii care caută același confort, sau, la fel de bine pot fi evitați.

În complexul Laguna Residence este locuința ideală pentru acei care doresc să aibă parte de un grad de siguranță și confort ridicat așa cum nu găsești în altă parte, prin achiziția unui apartament de lux Bucuresti.

 

Continuare

Finisaje complex rezidential Laguna Bucuresti

Pentru finisaje complex rezidential Bucuresti, am optat pentru material la cele mai înalte standarde. Am ales toate acestea pentru ca proprietarii locuințelor să înceapă o viață nouă într-un apartament cu un grad ridicat de siguranță, lux și confort.

Aceste finisaje complex rezidential Bucuresti vor satisface chiar și cele mai exigente cerințe, datorită calității, a bunului gust și a relaxării spațiale și vizuale. Fiecare apartament beneficiază de o compartimentare generoasă, având vedere la un cadru natural, de excepție, o panoramă mirifică deasupra luciului apei de pe malul lacului Tei.

Pentru finisaje complex rezidential Bucuresti am ales Ferestre SALAMANDER bluEvolution cu 3 foi de sticlă, reprezentând la momentul actual cea mai avansată tehnologie pe plan mondial. Tâmplăria PVC are ca obiectiv scăderea coeficientului de transfer termic al întregului geam, izolare termică și fonică.

Ușile interioare și exterioare, din categoria finisaje complex rezidential Bucuresti, fac parte din gama Innova, o linie modernă de uși blindate și melaminate de cea mai înaltă calitate. Fiecare apartament dispune de soluții de climatizare Mitsubishi Inverter, un detaliu important pentru finisaje complex rezidential Bucuresti. Aparatele de aer condiționat contribuie la aportul de confort și starea de bine în zilele toride de vară, pentru că mențin o temperatură constantă, pe lângă faptul că utilizează filtre nano-particule de platină, ce permit neutralizarea bacteriilor, a virușilor și a mirosurilor nedorite.

Centralele termice Purmo sunt, de asemenea, de ultimă generație, cu o putere de încălzire crescută, dintr-o gamă lider pe piața de radioatoare de înaltă calitate. În ceea ce privesc plăcile ceramice ce se utilizează pentru finisaje complex rezidential Bucuresti, folosim doar producători originali de gresie și faianță, din Italia.

Egger este gama din care am ales să fie pardoselile, cu posibilitatea de a personaliza apartamentul, în funcție de nuanță. Sanitarele folosite pentru finisaje complex rezidential Bucuresti pot fi alese după preferința și gustul propriu, din colecția Debba sau Victoria. Suprafețele generoase destinate sălilor de baie, permit decorarea încăperii după gustul propriu, de la piese simple până la versatile.

Accesează pagina noastră web pentru a afla mai multe detalii despre compelxul Laguna residence din Bucuresti si informații complete despre despre finisaje complex rezidential

Continuare

Locuința perfectă? – complex rezidential Laguna Bucuresti

Complex rezidential Laguna Bucuresti

Locuința aleasă, cel mai adesea, caracterizează indubitabil personalitatea proprietarului. Complex rezidential Laguna Bucuresti și-a propus să ofere locuințe acelor proprietari exclusiviști, care doresc să se identifice cu ei înșiși prin prisma propriei case.

Știm că nu e ușor să găsești locuința perfectă, dar în complex rezidential Laguna Bucuresti te vei bucura, cu siguranță, de spațiul de care aveai atâta nevoie. Te asigurăm că este resursa cuprinzătoare cu toate planurile unității de apartamente, într-o locație exclusivistă și, cu siguranță, convenabilă raport calitate-preț.

Ce avantaje ai alegând complex rezidential Laguna Bucuresti ?

Facilități moderne, locația mirifică pe malul lacului Tei, acces la mijloacele de transport și bulevardele moderne, zonă liniștită și extrem de curate și îngrijită, securitate, baze de agrement sportive, piesaj mirobolant, sunt doar câteva din avantajele alegerii unei locuințe în complex rezidential Laguna Bucuresti.

Design și arhitectură modernă, palete de culori incandescente și o oază de liniște perfectă – gândit special pentru toate momentele din zi, dar mai ales pentru acele clipe de savoare, când îți bei cafeaua pe terasa poziționată spre răsărit.

Complex rezidential Laguna Bucuresti este un ansamblu de 268 de apartamente din centrul capitalei. Într-o locație de invidiat, are acces rapid la cele mai râvnite cluburi de noapte, la zone de afaceri din nordul Bucureștiului dar și acces la o sumedenie de facilități sportive și de agrement.

Complex rezidential Laguna Bucuresti

Pentru o siguranță deplină și bunuri protejate, parcările sunt subterane, cu acces doar pe bază de cartel sunt destinate proprietarilor de apartamente, la suprafață fiind doar parcări destinate vizitatorilor. Și asta nu e tot – complex rezidential Laguna Bucuresti va dispune inclusiv de o barieră de acces din zona lacului și, desigur, sistem de supraveghere 27/7.

Nu în ultimul rând, partenerii de afaceri, de la finisaje, instalații sanitare, până șa soluții modern de mobilare, ne-au sprijit pentru realizarea unui proiect complex, unic și somptuos.

Indiferent că îți dorești un apartament cu 2 camere, unde vei beneficia de nu mai puțin de 100 de mp, sau un penthouse cu 300 de mp, complex rezidential Laguna Bucuresti este luxul pe care ți-l poți permite, datorită costurilor extrem de accesibile.

Vei aici  întreaga ofertă pentru complex rezidential Laguna Bucuresti și achiziționează casa visurilor.

Continuare

Ansamblu rezidential

Ansamblu rezidential

Ansamblu rezidential – Laguna Residence este un ansamblu rezidential situat pe malului lacului Tei, ce cuprinde un numar de 268 apartamente de lux dispuse in 9 cladiri amplasate intr-un sistem terasat de tip mediteranean ce permite accesul la o priveliste deosebita din aproape orice apartament.

Ansamblu rezidential – Laguna Residence este unul dintre cele mai bune proiecte din Bucuresti atat prin prisma localizarii – in zona de nord a orasului, pe malul lacului Tei, cu statii de metrou la doar 500 de metri distanta, cu aproape 25 000 mp de spatii verzi imprejur si panorama deosebita catre lac si oras – cat si a calitatilor constructiei (compartimentare, finisaje, facilitati).

Ansamblu rezidential – Laguna Residence, facilitati

Printre atuurile sale se numara:

 • Acces usor si rapid catre centrul orasului datorita soselelor Pipera si Petricani, care leaga zona de nord-est cu centrul
 • Statii de metrou (Piera, Aurel Vlaicu), autobuz (167, 282) si tramvai (5, 16) in apropierea ansamblului
 • Restaurante, zone comerciale si de agrement in imprejurimi: Billa, Kaufland, Club Bamboo, etc.
 • Terenuri de sport si sala de fitness
 • Piscina cu vedere spre lac amenajata la parterul blocului D
 • Terase spatioase si ferestre mari
 • Spatii verzi

 

Ansamblu rezidential – Laguna Residence, localizare

Ansamblu rezidential Laguna Residence este situat la o distanta mica de aeroporturile internationale Baneasa si Otopeni

Detalii proiect: Ansamblu rezidential Laguna Residence, este un proiect residential de lux reprezentativ pentru Bucuresti, ca importanta, frumusete si exclusivitate, cu un design pretentios si elegant, de tip terasat, mediteranean. Amplasat direct pe malul Lacului Tei, in zona Barbu Vacarescu, ansamblul ofera 268 apartamente noi de lux, cu vedere superba si acces direct la Lacul Tei, suprafete generoase cuprinse intre 100mp si 300mp si compartimentari moderne, acces facil la reperele zonei, mijloacele de transport si la bulevardele principale.

Designul apartamentelor este studiat pentru a indeplini cele mai pretentioase gusturi : 80% din apartamente au vedere la lac, iar sistemul de constructie de tip terasat (meditarenean) permite ca inca de la etajul 5 sa existe penthouse-uri cu terase de 100 mp.

Ansamblu rezidential Laguna Residence reprezinta o dezvoltare residentiala exceptionala, pe un teren de 25.000mp, fiind format din 4 blocuri de tip P+3E, 5 blocuri de tip P+7E, si aproximativ 10.000 mp de teren liber, care va fi amenajat cu gradini, spatii verzi, locuri de joaca pentru copii si alei pietonale. Confortul total si securitatea ansamblului sunt completate de faptul ca parcarile sunt disponibile doar in nivelul subteran, accesate pe baza de cartela, la exterior existand o zona destinata parcarilor pentru vizitatori. In plus va exista o bariera de acces pentru zona lacului, puncte de paza si sistem de supraveghere video.

Ansamblu rezidential

Continuare

Apartamente de vanzare de lux

Apartamente de vanzare de lux

right3green Apartamente de vanzare de lux – Laguna Residence  amplasat în frumoasa zonă Floreasca din capitala, direct pe malul Lacului Tei, ansamblul de 268 apartamente beneficiează de toate avantajele conferite de locaţia sa exclusivistă

Apartamente de vanzare de lux  – Descriere ansamblu

right3greenApartamente de vanzare de lux – Laguna Residence ,  dar poţi accesa în 5 minute zona de afaceri şi birouri din nordul Bucureştiului, Pipera şi Barbu Vacarescu, Mall Promenada, cele mai pretenţioase cluburi, o mulţime de baze sportive şi de agrement (Pescariu Sport&Spa, Parcul Studenţesc Tei), Parcul Verdi, Parcul Herăstrău, în curand şi autostrada A3.
right3greenÎntregul ansamblu are un design somptuos, este perfect gândit şi realizat pentru ca majoritatea apartamentelor să beneficieze de orientare către soare (Sud) şi mai ales de o privelişte superbă asupra Lacului Tei.
80% dintre apartamente au vedere la lac, iar sistemul de construcţie de tip terasat (mediteranean) permite ca începând de la etajul 5 să existe penthouse-uri cu terase de 100 mp.
Apartamentele au suprafeţe generoase cuprinse între 99 mp pentru cele cu 2 camere şi 355 mp pentru cele cu 5 camere de tip penthouse.

right3greenApartamente de vanzare de lux – Laguna Residence reprezintă o dezvoltare rezidenţială excepţională pe un teren de 25.000 mp, dar în acelaşi timp gandită pentru confortul locuitorilor săi, aceştia beficiind de aproximativ 20.000 mp de teren liber care va fi amenajat cu zona de promenadă pe malul lacului, spaţii verzi, piscina, locuri de joacă pentru copii, sală fitness, galerie comercială ce va facilita accesul la o gamă largă de produse şi servicii.

right3green Apartamente de vanzare de lux  – Laguna Residence va ofera tot confortul total şi securitatea ansamblului sunt completate de faptul că parcarile sunt disponibile doar în nivelul subteran şi vor fi accesate doar pe baza de cartelă, la exterior existând doar o zonă destinată parcarilor pentru vizitatori. În plus va exista o barieră de acces pentru zona lacului, puncte de paza şi sistem de supraveghere.

Din primă clipa te vei imagina locuind în Laguna Residence!
right3green Apartamente de vanzare de lux – Te aşteptăm să te convingi, iar apoi îţi facilităm cele mai bune condiţii de plată!
Penthouse Sector 2 – BIROU DEZVOLTATOR – Bloc B1, parter, Intrarea Chefalului 11-13, sector 2, Bucureşti.
LOCUINŢE:
– APARTAMENTE cu 2, 3, 4 şi 5 camere
– Suprafeţe construite  = 99 mp – 355 mp

Apartamente de vanzare de lux

Continuare

Apartamente sector 2 de lux

Apartamente sector 2 de lux

right3greenAmplasament apartamente sector 2 de lux:

Pe malul lacului Tei intr-o zona linistita cu multe spatii verzi, fiind aproape de toate facilitatile de care ai nevoie:

  • zone comerciale: Billa si Kaufland
  • zone de birouri

zone de distractie: clubul Bamboo, clubul Fratelli, Turabo Society Club, clubul privat Pescariu Sports&Spa, baza sportiva a MAPN

 • spitale: Fundeni, Colentina
 • parcuri: parcul Pipera, parcul Plumbuita, parcul Motodrom, Student Park Tei, parcul Verdi, parcul Floreasca, parcul Bordei, parcul Herastrau

Ansamblul beneficiaza de o buna comunicare cu restul orasului datorita proximitatii soselelor Pipera si Petricani, care leaga zona de nord-est cu centrul. De asemenea este situat la o distanta mica de aeroporturile Baneasa si Otopeni.

Laguna Residence – Apartamente sector 2 de lux

right3greenDescriere proiect – Laguna Residence – Apartamente sector 2 de lux:

Apartamente sector 2 de lux – Laguna Residence este un ansamblu rezidential situat pe malului lacului Tei, ce cuprinde un numar de 504 apartamente de lux dispuse in 18 cladiri amplasate intr-un sistem terasat de tip mediteranean ce permite accesul la o priveliste deosebita din aproape orice apartament.

Apartamente sector 2 de lux – Laguna Residence este unul dintre cele mai bune proiecte din Bucuresti atat prin prisma localizarii – in zona de nord a orasului, pe malul lacului Tei, cu statii de metrou la doar 500 de metri distanta, cu aproape 25 000 mp de spatii verzi imprejur si panorama deosebita catre lac si oras – cat si a calitatilor constructiei (compartimentare, finisaje, facilitati).

Printre atuurile sale se numara:

 • Acces usor si rapid catre centrul orasului datorita soselelor Pipera si Petricani, care leaga zona de nord-est cu centrul
 • Statii de metrou (Piera, Aurel Vlaicu), autobuz (167, 282) si tramvai (5, 16) in apropierea ansamblului
 • Restaurante, zone comerciale si de agrement in imprejurimi: Billa, Kaufland, Club Bamboo, etc.
 • Sala de fitness amenajata la parterul blocului D
 • Piscina cu vedere spre lac amenajata la parterul blocului B1
 • Sala de joaca pentru copii amenajata la parterul blocului C1
 • Terase spatioase si ferestre mari
 • Finisaje de lux care includ cada cu hidromasaj, sistem centralizat de aer conditionat, etc.
 • Aer curat
 • Spatii verzi

De asemenea, ansamblul Laguna Residence este situat la o distanta mica de aeroporturile internationale Baneasa si Otopeni.

right3greenDescriere Apartamente sector 2 de lux:

Mixul de apartamente include locuinte cu doua, trei, patru si cinci camere precum si penthouse-uri, toate cu finisaje de lux.

right3greenFacilitati Apartamente sector 2 de lux:

Parcare: Da
Sala Fitness: Da
Piscina: Da
Alte facilitati: Da

Apartamente sector 2 de lux

Continuare

Apartament de vanzare Bucuresti

Apartament de vanzare Bucuresti

Apartament de vanzare Bucuresti – Descrierea proiectului Laguna Residence:

 • Amplasat direct pe malul Lacului Tei, ansamblul de 268 apartamente beneficieaza de toate avantajele conferite de locatia sa exclusivista:
  • este situat in centrul Capitalei in zona Barbu Vacarescu , una din cele mai luxoase si dorite zone pentru locuit;
  • vedere si acces direct din complex la Lacul Tei care este recunoscut ca fiind unul dintre cele mai mari, frumoase si curate lacuri;
  • acces facil la reperele zonei, mijloacele de transport si la bulevardele principale;
  • liniste si vecinati de cea mai buna calitate.
 • Ce reprezinta Laguna Residence pentru locuitorii din ansamblu? Caminul ideal, locul unde linistea si securitatea se intalnesc cu frumusetea si unicitatea peisajului ! Toate acestea in centrul unei Capitale!
 • Mixul acesta este un ideal devenit realitate! Locuiesti intr-o oaza de liniste si frumusete dar poti accesa in 5 minute cele mai pretentioase cluburi (Fratelli, Boa, Bamboo etc), o multime de baze sportive si de agrement (Pescariu Sport&Spa, Parcul Studentesc Tei), Parcul Verdi, Mall-ul Promenada sau zona de afaceri din Nordul Bucurestiului.
 • Intregul ansamblu are un design somptuos si este perfect gandit si realizat pentru ca apartamentele sa beneficieze de orientarea catre Soare (Sud) si mai ales de vederea superba asupra lacului.
 • LAGUNA RESIDENCE – Apartament de vanzare Bucuresti reprezinta o dezvoltare rezidentiala exceptionala pe un teren de 25.000mp dar in acelasi timp gandita pentru confortul locuitorilor sai, acestia beficiind de aproximativ 20.000 mp de teren liber care va fi amenajat cu gradini, spatii verzi, locuri de joaca pentru copii si alei pietonale.
 • Confortul total si securitatea ansamblului sunt completate de faptul ca parcarile sunt disponibile doar in nivelul subteran si vor fi accesate doar pe baza de cartela, la exterior existand doar o zona destinata parcarilor pentru vizitatori. In plus va exista o bariera de acces pentru zona lacului, puncte de paza si sistem de supraveghere.

Apartament de vanzare Bucuresti in Laguna Residence:

 • Designul acestui apartament de vanzare Bucuresti este studiat pentru a indeplini cele mai pretentioase gusturi : 80% din apartamente au vedere la lac, iar sistemul de constructie de tip terasat (meditarenean) permite ca inca de la etajul 5 sa existe penthouse-uri cu terase de 100 mp.
 • Apartament de vanzare Bucuresti are suprafete generoase cuprinse intre 100 mp pentru cele cu 2 camere si 300 mp pentru cele cu 5 camere de tip penthouse, compartimentari moderne insemnand dormitoare matrimoniale si posibilitatea de a inchide bucataria.
 • Ansamblul LAGUNA RESIDENCE – Apartament de vanzare Bucuresti, acest proiect rezidential de lux reprezentativ pentru Bucuresti, care va deveni un adevarat reper ca importanta, frumusete si exclusivitate, mai poate fi descris ca “LUXUL ACCESIBIL” si datorita preturilor accesibile.

Apartament de vanzare Bucuresti – Facilitati in Laguna Residence:

 • Rezidentii ansamblului LAGUNA – Apartament de vanzare Bucuresti se vor bucura si beneficia in exclusivitate de urmatoarele facilitati:
  • Loc de promenada la lac;
  • Cafenea pe malul lacului;
  • Piscina;
  • Numeroase spatii verzi si gradini in interiorul complexului;
  • Sala de fitness;
  • Magazine (Mega Image);
  • Acces securizat si paza in permanenta.
 • Pentru detalii legate de pret va rugam sa contactati echipa de vanzari.

Apartament de vanzare Bucuresti – Partenerii Laguna Residence:

 • ”Sa formezi o echipa este doar inceputul, sa ramai impreuna este progresul, sa lucrezi impreuna este succesul”
  • – PINUM pentru finisaje;
  • HIDROTOP pentru lucrari de izolare hidrologica si termica;
  • ROMSTAL pentru instalatii sanitare;
  • MEGA IMAGE;
  • KIWI FINANCE pentru solutii de finantare;
  • MOBEXPERT pentru solutii moderne de mobilare;
  • NEOLAND pentru vanzari apartamente.

Apartament de vanzare Bucuresti

Continuare

Apartamente 2 camere Bucuresti

Apartamente 2 camere Bucuresti

Apartamente 2 camere Bucuresti – Localizare Complex Rezidential Laguna Natura Residence:

Complexul Laguna Natura Residence este amplasat in imediata apropiere de Lacul Tei, sector 2, Bucuresti. Ansamblu rezidential cu apartamente de vanzare intr-o zona linistita si frumoasa. Poti accesa in 5 minute cele mai pretentioase cluburi (Fratelli, Boa, Bamboo etc),  o multime de baze sportive si de agrement (Pescariu Sport&Spa, Parcul Studentesc Tei), Parcul Verdi, Mall-ul Promenada sau zona de afaceri din Nordul Bucurestiului.

Vecinatati: Andronache, Colentina, Pipera, Barbu Vacarescu

Laguna Natura Residence – Apartamente de vanzare Lacul Tei, sector 2, Bucuresti – Apartamente 2 camere Bucuresti

Apartamente 2 camere Bucuresti – Date tehnice Constructie:

– Acces usor si rapid catre centrul orasului datorita soselelor Pipera si Petricani, care leaga zona de nord-est cu centrul

– Statii de metrou (Piera, Aurel Vlaicu), autobuz (167, 282) si tramvai (5, 16) in apropierea ansamblului

– Restaurante, zone comerciale si de agrement in imprejurimi: Billa, Kaufland, Club Bamboo, etc.

– Sala de fitness amenajata la parterul blocului D

– Piscina cu vedere spre lac amenajata la parterul blocului B1

– Sala de joaca pentru copii amenajata la parterul blocului C1

– Terase spatioase si ferestre mari

– Finisaje de lux care includ cada cu hidromasaj, sistem centralizat de aer conditionat, etc.

– Aer curat

– Spatii verzi

Apartamente 2 camere Bucuresti – Regim inaltime Bloc:

S+P+M+2E

Apartamente 2 camere Bucuresti – Alte date Proiect imobiliar:

Laguna Natura Residence este un ansamblu rezidential situat in apropierea Lacului Tei. Zona verde si aerisita cu acces facil la mijloacele de transport in comun. Ansamblu Rezidential cu apartamente de vanzare ce au suprafete generoase cuprinse intre 70 mp pentru cele cu 2 camere si 200 mp pentru cele cu 6 camere de tip penthouse, apatamentele de vanzare sunt foarte ergonomice datorita unei compartimentari inspirate. exista mai multe solutii de dormitoare cu sau fara baie, zone de living decomandate sau openspace cu bucatarie deschisa.

Apartamente 2 camere Bucuresti

Continuare